Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.380 Ft
Menny.:db

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Felületfertőtlenítés. A terméket töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Töröljük át a fer- tőtlenítendő felületet a készítménnyel úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk hatni 20 perc behatási ideig. A 20 perc leteltével vizes ronggyal töröljük át, öblítsük le a felületet úgy, hogy a fertőtlenítő szer maradéktalanul eltávolításra kerüljön. Yeasticid: min. 15 perc behatási idő.

TERMÉKÜNK ECOCERT MINŐSÍTÉSŰ ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT.

ÖSSZETEVŐK/FIGYELMEZTETÉSEK: Biocid hatóanyag: benzalkónium-klorid (4,9%, EC: 270-325-2). Egyéb összetevők: izopropil-alkohol, empilán KLC 7/90, illatanyag, ioncserélt víz. Veszélyt meghatározó összetevő: 6% alkil(C12-16)-dimetil-benzil-ammónium-klorid hatóanyag. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid. Terméktípus: PT2, PT4 terméktípus. Formuláció: folyékony koncentrátum. Felhasználói kör: lakossági és foglalkozásszerű. Figyelmeztetések: H314: Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. H410: Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P103: Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P281: Az előírt egyéni védőfelszerelés használata kötelező. P305+P351: SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. P303+P353: HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: a bőrt le kell öblíteni vízzel/zuhanyzás. P301+P330+P331+P310: LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a helyi előírások szerint. Tilos más tisztító és fertőtlenítő szerrel keverni! A termék ELŐZETES TISZTÍTÁS után használható! A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről - a padozat kivételével -alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell! A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A szert eredeti csomagolásban, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni. A termékekkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel. Elsősegélynyújtás: Belélegzés esetén a sérültet friss levegőre kell vinni, nyugalmi testhelyzetbe helyezni. Bőrrel való érintkezés esetén az érintett bőrfelületet bő vízzel alaposan le kell mosni. Irritáció esetén forduljon orvoshoz. Szembe kerülés esetén alapos, legalább 10 percig tartó szemöblítést kell végezni folyóvízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Panaszok állandósulása esetén forduljon szakorvoshoz. Hulladékkezelés: A termék maradékainak és hulladékainak kezelésére, ártalmatlanítására a helyi és nemzeti szabályozások előírásai vonatkoznak. Környezetvédelem/ Ökotoxikológia: A készítmény élővizekbe, talajba, és hígítatlanul közcsatornákba kerülését meg kell akadályozni. Szennyezés-mentesítés: Nagy mennyiségű tömény termék kiömlése esetén gátoljuk meg a szétfolyást, a folyadékot inert folyadékfelszívó anyaggal (pl. homok, föld, diatómaföld) itassuk fel. Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, jól elzárva, fagymentes, hűvös helyen, oxidálószerektől, savaktól távol, élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Cleaneco baby általános felület fertőtlenítő 500 ml

Ár:
1.380 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Fertőtlenítő készítmény

Magyar termék

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.760,00 Ft/l
Várható szállítás: 2024. július 25.

A kiszállítás FOXPOST-tal a feladás másnapján történik.

FOXPOST csomagautomatába illetve Csomagküldő.hu kiszállítási mód választásával a csomag átlagosan 2-3 munkanap alatt ér a kívánt címre.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 27.
Nagyon bejott, hatekony fertotlenitonek tunik.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 30.
Szuper, nagyon szeretem.