Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
990 Ft
749 Ft
Menny.:db

Leírás

Fertőtlenítő hatású, folyékony kéztisztítószer, amely összetételének köszönhetően nemcsak kiválóan tisztít és fertőtlenít, hanem kíméli is a kezet. Csökkenti a baktériumok számát, illetve gátolja azok szaporodását és a bőrön való megtapadását.

ÖSSZETEVŐK: biocid hatóanyag: klórhexidin-diglükonát (2,4%, EC:242-354-0) EGYÉB ÖSSZETEVŐK: glicereth-17 coconate, izopropil-alkohol, illatanyag, ioncserélt víz

ANTIMIKROBIÁLIS SPEKTRUM: baktericid, yeasticid TERMÉKTÍPUS: PT1 terméktípus ALKALMAZÁSI TERÜLET: higiénés kézmosás

FORMULÁCIÓ: Folyékony koncentrátum

FELHASZNÁLÓI KÖR: lakossági és foglalkozásszerű

ALKALMAZÁSI KONCENTRÁCIÓK, BEHATÁSI IDŐ:  Juttassunk 3-5 ml készítményt az előre megnedvesített tenyérbe, majd egyenletesen oszlassuk szét, alaposan dörzsöljük el, habosítsuk fel 1-2 percig, majd folyó vízzel öblítsük le.

FIGYELMEZTETÉSEK: H411 Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz ÓVINTÉZKEDÉSRE VONATKOZÓ MONDATOK: P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: veszélyeshulladék-lerakó helyeken a nemzeti előírásoknak megfelelően

EGYÉB FIGYELMEZTETÉSEK: Ne keverjük más kézfertőtlenítő készítménnyel! Csak ép bőrfelületen alkalmazzuk!

ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS: Szembejutás esetén szemöblítést kell végezni bő langyos vízzel a szemhéjszélek széthúzása és a szemgolyó állandó mozgatása közben. Szemirritáció esetén forduljunk szakorvoshoz. Véletlen lenyelés esetén öblítsük ki a szájüreget, igyunk sok vizet. Ne hánytassunk! Panaszok esetén forduljunk orvoshoz.

HULLADÉKKEZELÉS: A termék maradékainak és hulladékainak kezelésére, ártalmatlanítására a helyi és nemzeti szabályozásnak előírásai vonatkoznak.

 

Cleaneco fertőtlenítő folyékony szappan 250 ml

Ár:
990 Ft
749 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt, légy Te az első!

Baktérium és gombaölő

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.997,20 Ft/l
Várható szállítás: 2024. április 30.

A kiszállítás FOXPOST-tal a feladás másnapján történik.

FOXPOST csomagautomatába illetve Csomagküldő.hu kiszállítási mód választásával a csomag átlagosan 2-3 munkanap alatt ér a kívánt címre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!