Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ambrózia szappan

Ambrózia Szappan kézműves szappankészítő manufaktúrában a szappanok és szilárd samponok főzési eljárással és nagy gondossággal készülnek, SLS, SLES, parabén és kőolajszármazék, pálmazsír, pálmaolaj mentesek. A bennük lévő illóolajok nem illannak el a hosszú állás során. Finom és lágy nagy buborékos habja finoman kényezteti a bőrödet. Kézműves vegán szappanokból is válogathatsz. Aki egyszer kipróbálta az Ambrózia szappanokat az újból és újból vásárol belőlük.

Ismerd meg te is az Ambrózia Szappan környezetbarát és egészséges termékeit!

Szívvel, lélekkel, szeretettel készült, csak Neked Szilvi keze által.

Célja, luxus kategóriájú termékek előállítása melyekkel megtapasztalhatják a természetes fürdés élményét. Termékei tartósítószer, kőolaj származék, parabén, SLS, SLES felhasználása nélkül készültek. Szappanjai pálmaolaj és állatkísérlet mentesek, valamint vegánok.

Miben segíthet neked az Ambrózia kézműves szappan? Abban, hogy vegyszermentesen tartsd tisztán bőrödet. Illóolaj tartalma kétszerese a hagyományos szappanokénak, így az illatokat hosszabb ideig élvezhetjük. Az Ambrózia Szappan kézműves szappanjai egytől egyig pálmazsír és pálmaolaj mentesek, ezzel is védve az esőerőket és a benne élő orángutánokat és különböző állatfajokat.