Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Boros Judit

Szeretettel köszöntelek!
,,Minden amit igazán szívből alkottak, ott viseli magán a szépség kézjegyét”
Boros Judit vagyok a Juci Handmade megálmodója.
Óvoda-, néptáncpedagógusként dolgozom, mely területeken a kreativitásom határtalanul szárnyalhat, de valami produktív hobbira vágytam, így elkezdtem megismerkedni a varrással, horgolással. Jelenleg a horgolásban teljesedek ki.
Az horgolt szemek rendezettségébe, harmonikus hangulatába egy csapásra beleszerettem. Eleinte amigurumi figurák készítésével kezdtem, később pedig rátaláltam az újrahasznosított, vastag pólófonalakra, melyekből kosárkákat, tartókat horgoltam, végül, de nem utolsó sorban megismerkedtem a prémium minőségű zsinórfonalakkal és a különböző textilekkel. Az aprócska játékok mellett az óvónői mivoltom teljesedett, ki de háttérbe szorult a női oldalam. A kosárkákkal a lakásdekoráció, fészekrakó ösztönöm teljesedett ki. Mindezek mellett, mindig is szerettem az egyedi, különleges táskákat. Ezek készítésével a nagy betűs NŐI mivoltom is színpadra lépett, és szerepet kapott.
Fontosnak tartom a környezettudatos szemléletet és magatartást. Ezért is kezdtem el a hulladékmentes életet segítő termékeket készíteni. Vidám hangulatú, színes, figurás, mintás pamut termékeim nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy örömmel és egyszerűen tudjunk a zerowate életformához közelíteni.
Minden egyes termékem különös odafigyeléssel, aprólékos munkával készül el és remélem, új tulajdonosa szívet is melengető érzéssel tölti el, akárhányszor csak rápillant, kezébe veszi.
Álmodjunk Együtt!